Pas godt på dit hjem med tagrenovering

Vi tilbyder nyt tag eller reparation af det gamle

Det er vigtigt, at man som husejer vedligeholder sit hus løbende. Den ene skade fører let til den anden, og derfor skal man altid være opmærksom.

Tagrenovering kan være nødvendigt, hvis taget er slidt eller skadet, så huset under taget ikke får skader.

BYG 24-7 ApS kan ordne dit tag i Hillerød, Birkerød og på resten af Nordsjælland.

Sådan kan vi hjælpe med tagrenovering

Renovering af tag kan virke som et stort projekt, men det kommer helt an på, hvad der skal renoveres. Det kan være svært at vurdere selv, og derfor kommer vi gerne ud og tager et kig og giver dig et godt tilbud - helt gratis.

Her kan vi så tage en snak om tagets tilstand, og så finder vi sammen ud af hvilken form for tagrenovering, der skal til.

Der er stor forskel på, om der skal repareres et lille hul, eller om du skal have helt nyt tag. Du kan dog være sikker på, at vi giver dig professionel rådgivning hele vejen, så du ender med det perfekte resultat for lige dit tag.

Vi arbejder med næsten alle tage - fra eternit til tagpap, så vi kan også hjælpe med dit.

Hør mere om muligheder og priser

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail. Her kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med tagrenovering, og her kan vi også tilbyde dig en god pris.

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne meget præcist, dine ønsker til os. Det hjælper os til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

© 2022 Byg 24-7 ApS | Alle rettigheder forbeholdes.